Ez mitől van? (BitTorrent)
A bit torrentben akármit letöltök mindig csak 10 MB/s a maximum letöltési sebesség. Ha pl 2 letöltés megy akkor is összesen 10MB/s a letöltési sebesség. Ez miért van? Ha más torrent letöltő kliens el töltök le akkor megjavul? Nem tudom számít e, nCore ról szoktam letölteni dolgokat.
UI: Bocs ha rossz a megfogalmazás
Elfelejtettem:
Digi net 100 as internetem van.
Azt írják az oldalon, hogy 25 MB/s a garantált letöltési sebesség
A speedtest.net pedig 50MB/s letöltési sebességet ír, vagy az ilyen oldalak rosszul mérnek?
Először tedd rendbe a mértékegységeket. A szolgálatató és a sebességmérő bitben számol, ha Megabit akkor: Mbps.
A letöltőprogramod és minden más program is Bájtban számol, ha MegaBájt akkor: MBps.
A pongyolán fogalmazott 100-as neted az 100 Mbps. Ha te 10 MBps-mal töltesz, akkor az 10x8Mbit = 80Mbps (20-szal kevesebb mint a maximum, és 65-tel több mint a garantált). Ha pedig bőven több mint a garantált akkor nálad valószínűtlen hogy hiba van, annyival töltesz amennyivel a többi feltöltő nyomja.
szóval:
Digi100= 100mbit= ~12,5 MB/mp Szóval az a 10MB-os letöltés kb a maximum. A 25MBtos dolgot nem tudom honnan szedted, szerintem az a garantált sávszélesség Mbit-ben, ami ~3,125 MB/s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!