2/11 s55 válasza:
Nem létezik, és még egy jó ideig nem is várható. A GTA játékok 10 éves évfordulójára szokták kiiadni a mobilos verziót, tehát a 4 jövőre várható, míg az 5 csak 2023-ra.
3/11 A kérdező kommentje:
Kár:-(
2017. jan. 17. 20:26
4/11 anonim válasza:
Letezik persze :3
En mar nagyba jatszok vele.
Haverokkal multizunk,meg ilyenek :D
6/11 anonim válasza:
define telefon
Attól függ, mit nevezünk telefonnak. Ha van egy kis erőmű laptopod mikrofonnal + hangszóróval + simkártyával, ami belefér a kabátod zsebébe, akkor végülis mondhatjuk, hogy telefonon fut.
Inkább nem azt akartad kérdezni, hogy Androidra vagy IOSre mikor jelenik meg?
7/11 Nemohalacska válasza:
Én a Nokia 3310-esemen játszok vele. :)
8/11 Várhegyibence válasza:
esetleg egy ultramodern tabletton jónéháány segédextrával szerintem lehetséges ha belegondolok hogy ma milyen fejlett a technológia
9/11 tria001 válasza:
Igen. Van erre egy uj kifejlesztet cucc. CLOUD GAMES. ezen barmilyen pc-vel jathatc pontokert persze koztuk a GTA 5-tel is. sajnos a rossz hir hpgy csak amerikaban vagy hongkongban lehet ezt hasznalni. En amerikaban lakom ezert is ismerem.
10/11 anonim válasza:
Hogy ne létezne, én a Casio számológépemen szoktam tolni matekórán de anyukám kávéfőzőjén is lazán elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!