Működne a játék? (Xbox One)
Xbox Oneon a lemezes (és netről frissített) játék és a digitális teljesen megegyezik. Tehát igen ha feltelepíted a lemezről és utána beírod a kódot akkor működni fog. Nekem a Sunset Overdrive volt meg lemezen és aztán amikor Goldhoz ingyen adták és "letöltöttem" (lényegében csak rányomtam, hogy megveszem 0Ftért és hozzáadta a profilomhoz a ready to installba) onnantól nem kellett hozzá többet a lemez. Ezzel viszont csak annyit spórolsz meg letölteni amit a lemezről telepít a gép, a frissítéseket le kell szedned így is. Nem mondtad, hogy milyen játék, van amihez szinte semmi frissítés nincs, van amihez meg annyi vagy több mint az alapjáték.
Ráadásul van olyan játék is aminél úgy oldják meg a frissítést, hogy le kell töltened az egészet újra és akkor hiába van meg a lemez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!