Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi Foglalja a helyet a C:...

Mi Foglalja a helyet a C: meghajtón?

Figyelt kérdés

Van egy 60Gb-os SSD-m erre van telepítve a rendszer Win10 x64 semmi más eddig volt rajta több mint 20 gb hely de tegnap megvettem a forza horizon 3at a windows áruházból ami 60 gb el is kezdte letölteni de kiírta hogy nincs elég hely mivel a C meghajtóra akarta telepíteni.

Átállítottam h a D re telepítse ami 1 TB viszont a C meghajhtón ugyan úgy 1GB szabad hely van azóta is, a letöltött fájlokat nem találom rajta de ha megnyitom a C:-t megjelenítem a rejtett fájlokat kijelölök mindent rámegyek h tulajdonságok akkor is csak 34GBt ír az összes fájlra. Mi foglalhatja el a maradék helyet?

2017. jan. 14. 13:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Windirstat letolt, feltelepit, C: meghajtot vegignezet, felig letoltott mocskot megtalal, torol, orul.

[link]

2017. jan. 14. 13:19
 2/8 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Itt is azt írja a játék foglal annyi helyet viszint ha belemegyek ott meg már nem írja. hogy nyerhetném vissza azt a helyet?

2017. jan. 14. 13:21
 3/8 anonim ***** válasza:
temp
2017. jan. 14. 13:23
 4/8 A kérdező kommentje:

letöltöttem a windirstat-ot meg is találja de ismeretlennek írja és sajnos nem bírok vele mit kezdeni :(

[link]

2017. jan. 14. 14:05
 5/8 DjImipapa ***** válasza:
Csak úgy közlöm, windirizé talált 4,7 mb-ot, wisecare meg 1,7 gb-t! nem mindegy....:)
2017. jan. 14. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Írd be futtatásba (windows gomb + R):

cleanmgr.exe

Jelöld ki:

C:

majd rendszerfájlok törlése. Rakj mindenhova pipát, és okézd le, majd fájlok törlése. Sokáig fog futni, de az eddigi update-eket törölni fogja.

2017. jan. 15. 12:19
 7/8 anonim ***** válasza:
DjImipapa kar, hogy a ket program kozott lenyegi kulonbsegek vannak: a windirstat csak megmutatja a fajlokat meg hogy mi hol van, de nem tesz javaslatokat torlesre, javitasra.
2017. jan. 15. 13:30
 8/8 DjImipapa ***** válasza:
7-es... akkor tehát az én olvasatomban semmire se jó, mert ha kézzel utánadolgozik egy nem igazán hozzáértő, elb......hatja a rendszert is akár. Wise care meg teszi ezt simán, és gond okozása nélkül:)
2017. jan. 15. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!