Mi Foglalja a helyet a C: meghajtón?
Van egy 60Gb-os SSD-m erre van telepítve a rendszer Win10 x64 semmi más eddig volt rajta több mint 20 gb hely de tegnap megvettem a forza horizon 3at a windows áruházból ami 60 gb el is kezdte letölteni de kiírta hogy nincs elég hely mivel a C meghajtóra akarta telepíteni.
Átállítottam h a D re telepítse ami 1 TB viszont a C meghajhtón ugyan úgy 1GB szabad hely van azóta is, a letöltött fájlokat nem találom rajta de ha megnyitom a C:-t megjelenítem a rejtett fájlokat kijelölök mindent rámegyek h tulajdonságok akkor is csak 34GBt ír az összes fájlra. Mi foglalhatja el a maradék helyet?
Windirstat letolt, feltelepit, C: meghajtot vegignezet, felig letoltott mocskot megtalal, torol, orul.
letöltöttem a windirstat-ot meg is találja de ismeretlennek írja és sajnos nem bírok vele mit kezdeni :(
Írd be futtatásba (windows gomb + R):
cleanmgr.exe
Jelöld ki:
C:
majd rendszerfájlok törlése. Rakj mindenhova pipát, és okézd le, majd fájlok törlése. Sokáig fog futni, de az eddigi update-eket törölni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!