Firefox böngészőben hogyan tudom beállítani, hogy a keresési találatra klikkelve a hivatkozás új lapon nyíljon meg?
Köszi! Ment a zöld!
( Azt tudtam, hogy a beállítások - csak az eszköztár nem volt látható, ezért a beállításnál nem is jelent meg ez a lehetőség. Így már sikerült.)
Ja, mégsem.
Így sem megy. :-(
Más ötlet?
"# 4/4 Időpont ma 12:11"
Köszi! Ezt tudom, csak xar a görgő, és egy kattintásra három lapot is megnyit. Azért ment a zöld.
Lehet bal egérgombbal is, de kell hozzá meg egy ujjad:
CTRL+bal klikk is új lapon nyit meg. De szerintem erre kell lennie valamilyen add-onnak is a kiegészítők tárában.
Akkor kattints a linken bal egérgombbal miközben nyomod a Ctrl gombot.
Vagy kattints a linken jobb egérgombba, a megnyíló menüben pedig válaszd az "Open link in new tab" pontot.
Mindenkinek köszi!
Közben megoldottam. Amikor a Google kiadja a találatokat, ott van egy felső menüsor, abban van egy Beállítások/ Keresési beállítások menupont, ott lehet bejelölni a "Az egyes kiválasztott találatok megnyitása új böngészőablakban" opciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!