Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Firefox böngészőben hogyan...

Firefox böngészőben hogyan tudom beállítani, hogy a keresési találatra klikkelve a hivatkozás új lapon nyíljon meg?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy "jobb klikk - felugró menü - Megnyitás új lapon", de be lehet állítani hogy ezt egy bal klikkel is elérjem, csak nem emlékszem rá hogyan. Eddig úgy használtam, de most frissítve lett és visszaállt az eredeti beállítás.

2017. jan. 14. 11:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Beállítás-álltalános. Az eszköztár-menüsort meg tedd láthatóvá.
2017. jan. 14. 11:50
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi! Ment a zöld!

( Azt tudtam, hogy a beállítások - csak az eszköztár nem volt látható, ezért a beállításnál nem is jelent meg ez a lehetőség. Így már sikerült.)

2017. jan. 14. 12:05
 3/9 A kérdező kommentje:

Ja, mégsem.

Így sem megy. :-(

Más ötlet?

2017. jan. 14. 12:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A görgővel kattints, az automatikusan új lapon nyitja meg a hivatkozásokat.
2017. jan. 14. 12:11
 5/9 A kérdező kommentje:

"# 4/4 Időpont ma 12:11"

Köszi! Ezt tudom, csak xar a görgő, és egy kattintásra három lapot is megnyit. Azért ment a zöld.

2017. jan. 14. 12:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet bal egérgombbal is, de kell hozzá meg egy ujjad:

CTRL+bal klikk is új lapon nyit meg. De szerintem erre kell lennie valamilyen add-onnak is a kiegészítők tárában.

2017. jan. 14. 12:18
 7/9 CspCsj ***** válasza:

Szintén az egérgörgőt és a Ctrl billentyűt szoktam nyomogatni, de a következő kiegészítőket is sokan használják ilyesmire:

- Tab Mix Plus: [link]

- Open Link in New Tab: [link]

stb.

2017. jan. 14. 13:19
 8/9 Szirty ***** válasza:

Akkor kattints a linken bal egérgombbal miközben nyomod a Ctrl gombot.

Vagy kattints a linken jobb egérgombba, a megnyíló menüben pedig válaszd az "Open link in new tab" pontot.

2017. jan. 14. 14:04
 9/9 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszi!

Közben megoldottam. Amikor a Google kiadja a találatokat, ott van egy felső menüsor, abban van egy Beállítások/ Keresési beállítások menupont, ott lehet bejelölni a "Az egyes kiválasztott találatok megnyitása új böngészőablakban" opciót.

2017. jan. 14. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!