Hol találok a PHOTO FILTRE STUDIÓ-hoz magyar változatot?
Magyarul is tud az a program,amikor letöltjük akkor mellékelni szokták a Translation HU fájlt is hozzá .Ha nincs meg írjál és elküldöm.
Köszönöm a gyors válaszaitokat
9:44. Az utánad válaszoló ajánlatát letöltöttem, ami valóban magyar feliratú
10:18 Abban kérem segitségedet, minekutána letöltöttem a "Képes, szöveges segitség"-et is (ott a második), a fájlátalakitást hogyan tudom megoldani annak érdekében, hogy használni is tudjam.
12:44,Igen, a zipen van a leirás.Ennek kibontása érdekében erre 2x katt.ami után a számomra ismeretlen oldalt kaptam.
Íme:
Innen aztán merre, hogy a leirást megkapjam?
Segitségeteket várom!
Igen az egy pdf ,amit a foxit reader program tud megnyitni.Innen letudod tölteni :
és írjál ám hogy mire jutottál
Köszönöm a segitségedet.Letöltöttem . és megnyilt a pfd,de
és ez egy ujabb kérdés:a "foxit reader" program kezdőlapján - a felső részen - rengeteg lehetőség adódik.Ezeket hogyan és mire lehet használni?
A "képszerkesztő leirás"-nak van valahol folytatása? Mert érzésem szerint az első néhány (kb 15) nem tartalmazza az összes lehetőséget.
Az alábbi linken mutatom be, amiről fentebb emlitést tettem.(A program kezdőlapja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!