A Movie Maker nem menti el rendesen a filmemet! Ki ír ilyen kis kék FFA kockákat. Hogyan tudnám eltüntetni? Akadozik tőle a film! SÜRGŐSSS!
Szóval elég hosszadalmasan összevágtam videókat a MoveMakerben. Zenét is vágtam alá meg effektusokat is. 6 és fél perces lett. Mikor lejátszom már jönnek elő jobb oldalt alul a tálcámon ilyen kis kék FFa kockák. (Ezek mik?) Lelassítják a szerkesztést, és akadozik a film. Amikor pedig közzé akarom tenni a gépre, akkor a legjobb minőségűre állítom (de próbáltam már minden mással is), és amíg tölti, akkor jönnek elő újra az FFa-k és amikor végez a közzététellel, akkor megnyitom a filmet és Nem játsza le a videókat! A képek, zene még az Effektusok is (pl fokozatos megjelenés fehérből) Ott vannak, és látom, csak a videó helyén fekete folt van. Hogyan csináljam meg?
Valaki segítsen!!! Nagyon fontos!!!!!!!!!!!!
Előre is köszönöm!
De az nem túl bonyolult? Honnan tudnám letölteni ingyenesen, és nem demóként?
Bocsi, ha ez már nem ide tartozik, új vagyok még :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!