Hogyan cserélhetném le a Windows Vista-t?
Pár évvel ezelőtt amikor kezdtem a tanár szakmát vettem egy laptopot, amit az órákon használok. (jegyzetek, dokumentumfilmek kivetítése...) Még Windows Vista van rajta, már nagyon rosszul működik (lassan indul el, lefagy). Egyik diákom aki ért a számítógépek telepítéséhez mondta, hogy a gép paraméterei megfelelnek a Windows 7 igényeinek. Mivel én nem értek a telepítéshez ő felajánlotta hogy megcsinálná nekem.
Megéri lecserélni a Vista-t?
A Vistanal kevés rosszabb operációs rendszer van, ha van egyáltalán... mindenképpen megéri.
A legegyszerűbb ha veszel egy eredeti win7 DVD-t es miután minden fontos adatot lementettél a laptopodról, berakod es feltelepied. Eléggé bolond biztos a Windows telepítés es sok útmutató is van hozza neten, vagy odaadod egy szakinak vagy valakinek aki ért hozza es megcsináltatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!