Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hol találok Toshiba Satellite...

Hol találok Toshiba Satellite L655 laptopra audio drivert Windows 10-hez?

Figyelt kérdés

A gyártó oldalán csak 8.1-ig van, viszont szükségem lenne valamilyen driverre EQ-val, mert botrányos így mindenféle hang, ami kijön a gépből.

Van valami tippetek?

2017. jan. 11. 13:14
 1/10 DjImipapa ***** válasza:
Próbáltad a 8.1-et?
2017. jan. 11. 13:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Természetesen próbáltam, de még a telepítő sem indul el, a kompatibilitási beállítások sem segítettek.
2017. jan. 11. 17:31
 3/10 DjImipapa ***** válasza:
Akkor megette a fene, ahogy szoktamvolt mondani, mi a f.....nak az a w10? Továbbra is a legfosabb dolog a világon.....
2017. jan. 11. 17:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Bocs, de nem ez volt a kérdés. De ha már itt tartunk, az összes Windows sz@r, én nem találkoztam még egy stabil verziójával sem. Tudom, semmi nem kötelező, ha lenne felesleges többszázezrem, én se Windowst használnék.
2017. jan. 12. 01:53
 5/10 DjImipapa ***** válasza:

Kérdésre válaszoltam, bocs, és a w7-w8-al igazán semmi bajom, ezt a kettőt használom évek óta, a w10-hez meg annyit, ha jól utánanézel, zömmel bajos.... hogy a gyártók egy része meg mért nem halad a korral, és készít hozzá a terméküknek megfelelő 10-es drivereket, azt passzolom....:)

És linux-ra sem tudok átállni, nem ismerem. De lehet ott sincs neked megfelelő driver.

2017. jan. 12. 07:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekem a 7-8.1 sem volt stabil. :/ Pedig mindig eredeti Windowst használok. Új probléma nincs, ugyanazok, mint a korábbiaknál. Fagyás, néha kékhalál. Pedig nem nyúzom soha. És nem csak ezen a régi gépen, az újabbakon is.
2017. jan. 12. 12:25
 7/10 anonim ***** válasza:
A win7-es telepítők futnak win10 alatt is. Nekem a laptop 6 éves lesz, a win7-es illesztők futnak rajta még most is hiba nélkül, pedig már win10-et használok több mint fél éve.
2017. jan. 13. 15:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Ugyanaz. :( Végigmegy az extractor, a telepítő meg nem indul el. :(
2017. jan. 14. 12:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Gyári drivert próbálsz feltenni, rendszergazdai módban? Ha más nincs, akkor tölts le realtek drivert a honlapjukról.
2017. jan. 14. 13:19
 10/10 A kérdező kommentje:
A honlapról letöltött Realtek drivert próbálom feltenni rendszergazdai módban. De Windows 10-hez nincs, a többi rendszerhez valót pedig hiába próbálom bármilyen kompatibilitási beállításokkal, sehogy sem indul el a telepítő.
2017. jan. 14. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!