Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Steam játéknál hogyan lehet...

Steam játéknál hogyan lehet átváltani a felhasználót?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy olyan dolog lenne,hogy régebben a Patch of Exile játékkal játszottam,volt egy 38-as íjászom,és most letöltöttem steam-ben,viszont nem enged sehol sem külön kilépni,se semmi,gondolom alap járaton így lett megoldva az egész...

Valami "kiskaput" nem tudna valaki,hogy az eredeti klienses felhasználómat tudjam használni steam-en keresztül is?

2017. jan. 10. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:

A Steamnek semmi köze ehhez, a régi PoE felhasználóneved és jelszavad kell, ha azzal be tudsz lépni a PoE kliensbe, ott lesz a karaktered. Ha nem emlékszel rá, akkor így jártál.

De nemrég húztam fel egy karaktert 40. szintre két hét alatt (kb. 20 óra), úgyhogy nem egy nagy veszteség, ha újat kell csinálnod.

2017. jan. 11. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:
20 óra alatt 40-re? Wat?:'D
2017. febr. 6. 07:04
 3/3 anonim ***** válasza:
#2: Ha te nem tudsz ennyit összehozni, akkor valamit rosszul csinálsz. Gameplayekben is azt látom, hogy az emberek leállnak minden mobbal harcolni, aztán sírnak, hogy milyen lassú a fejlődés. Racing mond valamit?
2017. febr. 6. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!