Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows-os tabletről milyen...

Windows-os tabletről milyen programmal készítsek backup-ot?

Figyelt kérdés

Jelenleg megvan hozzá minden driverem (ezek nincsenek fent neten), és 6-7 gigára le van pucolva a windows 10, ezt szeretném backup-ként kimeneteni.

Egyetlen partíció van, ami egy 32gb-os emmc.

A kérdésem az volna, ha a program meg is csinálja az ISO fájlt, egy esetleges újratelepítésnél hogyan tudom ebből visszaállítani?

Szóval tegyük fel hogy haldoklik a windows, vagy nagyon belassult, nekem pedig megvan az a néhány gigabájtos ISO. Ezt hogy tudom visszaállítani?

2017. jan. 10. 17:20
 1/3 anonim ***** válasza:
emmc ről pl lehet linux alatt imaget csinalni. felbootolni maceras, asszem a bootefix86 vagy ilyen nevut kel la 64 helyére másolni vagy forditva de fenn van a neten. azt simán felbootol pen driverol és csinalsz imaget.. az tuti
2017. jan. 10. 19:40
 2/3 anonim ***** válasza:
NortonGhost15 USB-s verzióval bootolni, és külső meghajtóra menteni a meghajtód tartalmát. Az lenne jó, ha két partíciód lenne, mert akkor a másodikra menthetnéd.
2017. jan. 11. 18:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Acronis True Image? Persze egy Boot USB-re, és egy OTG redukció hogy felismerje a pendrivet
2017. jan. 29. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!