Mi lehet a probléma? Ha valaki nagyon ért a géphez kérem segítsen!
Nemrég vettem új gépet, és tv-re kötve használom nagy felbontásban. Azonban a photoshop és még pár program iszonyat kicsi menüvel jelenik meg. Találtam rá megoldást amit az alábbi videóval meg is osztok veletek.
2 dolog nem akar sikerülni nekem:
1: amikor a PreferExternalManifest fájlt Decimal-ra állítom, hiába okézom le, ha újra meghnyitom megint Hexadecimal-on van.
2: A végén amikor a photoshop.exe.manifest fájlt bemásolom nekem nem történik semmi. Nem akar semmi semmit felülírni, és a program is ugyan olyan kicsibe indul. A videón win 10 van nekem win 8-am van, lehet ez a probléma? Légyszi segítsetek, mert így használhatatlan egy photoshop pl :(
https://www.youtube.com/watch?v=hmazEGywm_M
Ez nagyjából ugyanaz, de vannak kimondottan az adott programhoz is manifest fájlok: [link]
Itt meg le van írva egy másik megoldás is: [link]
Vagy, ha még mindig nem jó, és az sem működik, hogy visszaállítod kisebbre a felbontást:
A Windows 8.1:
- Jobb kattintás a Photoshop ikonján (előfordulhat, hogy létre kell hozni), vagy a telepítési könyvtárban a Photoshop.exe -n.
- A felugró menüben "Tulajdonságok".
- "Kompatibilitás" fül.
- "A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI beállítás esetén" opció megjelölése.
- Majd "OK".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!