Macbook Air 13" 2016 elviszi a Photoshop CC-t?
Új laptopot szeretnék venni és már nagyon régóta szemezgetek a macbookokkal. Játszani nem szeretnék inkább a nagyobb hardverigényű programokat kéne elbírnia mint pl a Photoshop.
Core i5 1,6G/8GB/128GB SSD/Intel HD 6000
Menne rajta, de egy PC-t vagy valami más, nem Apple laptopot olcsóbban is kapsz, amin jobban is fog futni a Photoshop.
Miért pont Apple? (Meg ha már erős hardver, akkor a Pro-kat érdemes nézni inkább.)
Erre én kevésbé ajánlom. Menni fog, csak ár/értékben csak erre nem a legideálisabb választás.
(Mondom ezt úgy, hogy nekem van Macbookom, sőt a céges gépem is az.)
Minden gond nélkül fog futni rajta.
Sőt az Iphoneval felvett 4K-s videókkal is minden gond nélkül lehet dolgozni Final Cut-ba.
Az Air kőrubelül 10-15%-al gyengébb mint az alap Pro, így szinte minden feladatra amire egy Pro-t lehet használni arra egy Airt is lehet csak például a renderelési idő és hasonlók tovább fognak tartani.
Illetve az Adobe termékek új verziója előszőr mindig MacOS-re jön ki, valamint nagyon jól vannak optimalizálva ezek a szoftverek a Mac számítógépekre, jóval gördülékenyebben,gyorsabban fut pl a Photoshop egy macen mint egy ugyanolyan erős Windowsos laptopon.
Én most vettem, ebben már az új 1.8-as proci van, de minden paramétere amúgy ugyanaz. (Az a + 200Mhz már nem oszt nem szoroz).
Teljesen jól működik vele, legalábbis az amatőr felhasználói szinthez bőven elég. Igazából a profi munka sem lehetetlen vele, csak a renderelés tart picit tovább, de akadozni, szaggatni meg lefagyni tuti nem fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!