A windows 7 újratelepítésekor kalózmásolattal is újra tudom telepíteni, ha megvan az eredeti kulcs, vagy akkor nem eredeti lesz a windowsom?
Figyelt kérdés
Mármint ezt úgy értem, hogy vettem egy gépet amiben eredeti win7 64 bit van. Már kezd kicsit lassú lenni, néha fekete képet ad, és visszaáll, meg lefagy időnként. Viszont a boltban nem adtak telepítőlemezt, mert egy irodából leselejtezett gépről van szó. Ilyenkor egy kalózmásolattal ha újretelepítem, és beírom a kulcsot, akkor eredti win7-em lesz? És ha kéri a kulcsot, akkor mit írjak be? A számítógép tetején lévő matricáról írjam a kódot ((Product key), vagy a Vezérlőpult--->Rendszer és biztonság--->Rendszer menüpont alján lévő "Termék azonosítója" utáni számsorozatot?2017. jan. 7. 14:26
1/2 P.O.C. válasza:
Ha van legális termékkulcsod, akkor nem kell kalóz oldalakat igénybe venned, mert a Microsoft legálisan is lehetőséget biztosít az elveszett telepítő újra beszerezésére.:
És igen, a matricán lévő kódot kell használni.
2/2 anonim válasza:
Ha nem valami speciál kiadás vagy előre aktivált windows 7-et töltesz le, hanem sima isot, amit neked kell aktiválni és olyan verzió amilyen a te kulcsod akkor biztos jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!