Rajzokat, a rajzolás folyamatával lementő programot keresek! Tudnátok segíteni?
Sziasztok!
Elég sok ismerősömet megkérdeztem már, sajnos senki nem tudott segíteni.
Következő a lényeg. Heti 3 órában készítek fel diákokat az érettségire. Viszont sajnos elég sok hiányzás van és nem igazán sikerül a diákoknak bepótolni a dolgokat, mivel kinyomtatom az adott heti feladatokat, de a levezetés az az órán, táblánál szokott lenni.
Egy olyan dolgot akarok megvalósítani, hogy a tábla helyett egy projektorra kivetítve oldanám meg az összes feladatot. A hardveres résszel nincsen baj, a projektor adott, egy digitális rajztábla ára pedig nem olyan vészes, effektíve nem kell rajzoljak néhány geometriai példától eltekintve.
A szoftveres résszel vagyok bajban, az lenne a célom, hogy valami tömör formátumban ezeket a dolgokat el is tudjam menteni, hogy a hiányzóknak, esetleg későbbi tanulás céljából el tudjam nekik küldeni. Az elmentést viszont nem úgy gondolom, hogy csak magát a képet mentem el, hanem magának a megoldásnak a menetét is szeretném mutatni.
Remek példa erre egy oldal, a sketchtoy.com.
Egy egyszerű egyenleten meg tudom mutatni, hogy mi lenne a cél:
Amint látjátok, itt látszódik az is, hogy mit, mi után írok, így sokkal hasznosabb, mintha csak a kidolgozott, megoldott feladatokat kapnák meg a diákok.
Remélem érthető, amit szeretnék. Köszönöm szépen előre is a válaszokat, ha kérdésetek van, írjatok nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!