Windows 10 rendszermappákkal való műveletek. Valaki segítene?
Figyelt kérdés
Teljesen új HP laptopomon van egy előre telepített windows 10-es operációs rendszer, melynek rendszermappáit (letöltések, képek, zene...) próbáltam áthelyezni/átirányítani egy másik meghajtóra. Láttam, hogy nem sikerült valami úgy, ahogy terveztem, próbáltam mindent visszacsinálni ami sikerült is félig-meddig, de a mappáim most így vannak elnevezve: [link] Sőt, ahogy nézem, most mindegyik mappa ugyanabba a mappába irányít át. Tudom, hogy nagyon bonyoult és kacifántos az egész, de szeretném az egészet az eredeti állapotába visszacsinálni. Valaki tudna segteni?#Windows #ajándék #operációs rendszer #Windows 7 #karácsony #Windows 8 #Windows 8.1 #laptop #Windows 10
2016. dec. 29. 14:39
2/3 anonim válasza:
A leggyorsabb megoldás átköltözni egy másik felhasználói fiókba, ezt meg törölni a p...csába. Lehet kavarni a desktop.ini fájlokkal, csak éppen óriási szívás.
Utána az áthelyezgetés helyes módja az, hogy jobbklikk, tulajdonságok, és ott lesz egy fül, amin a helyet megadhatod. Akkor tallózod az új helyet, és átrakja. Többet egy helyre meg ne rakj.
Az átpakolászás előtt érdemes a WMP network sharing szolgáltatását kiirtani, de minimum leállítani. Bele szokott piszkálni, talán nálad is ő indította el a gubancot.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Az a fura, hogy mindent így csináltam, ahogy leírtad. Direkt odafigyelve, hogy semmit se rakjak egy helyre. Már csak új fiókot kell akkor létrehoznom valahogy, ahogy nézem, ez sem egyszerű. Köszönöm! :)
2016. dec. 29. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!