Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Light manager kéri azt, hogy...

Light manager kéri azt, hogy hozzáférhessen az értesítésekhez. Mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Letöltöttem a "Light manager" nevű appot a google play áruházból. Kipróbáltam de az alkalmazásoknál nem változtatott a led villogásán/színén, de a töltés színét át állítottam narancssárgára pirosról, és működött. Az alkalmazások értesítéseinél próbálkoztam mindennel. Felül ki írta, hogy engedély kell az értesítés valamit. De Figyelmeztetésként kiírta, hogy a "Light Manager valamennyi beérkező értesítést elolvashat pl; önnek küldött üzenetek, partner nevek. Az értesítést bezárhatja vagy kiválaszthat egy másik műveletet." Az lenne a kérdésem, hogy biztonságos-e ha engedélyezem, és működne a Led jelzés szìnének megváltoztatása? A válaszokat köszönöm fontos lenne.;-;

Samsung Galaxy S5

14L

#alkalmazás #Samsung #LED #lightmanager #ledjelzés
2016. dec. 28. 00:50
 1/3 anonim ***** válasza:

tiltsd le és teszteld,de szerintem az értesítések nem probléma.

később is engedélyezheted a beállításokban van egy permissions vagy jogosultságok vagy nem tudom magyarul mi

szerintem simán engedélyezheted nem fogja megenni a gtelefont.

milyen telo amugy?

2016. dec. 28. 01:07
 2/3 anonim ***** válasza:
ja bocs látom SGS 5 ok :)
2016. dec. 28. 01:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! <3
2016. dec. 28. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!