Steam felhasználónév megváltozott, minden kitörlődött, ez hogyan?
Figyelt kérdés
Kb. egy hétig nem voltam bejelentkezve, most be szeretnék jelentkezni, viszont valamiért hibásak voltak a beírt adatok, ezért jelszó resetet kértem, amit meg is csináltam. Viszont akkor láttam, hogy a felhasználónevem már nem a régi, hanem egy másik. Ezt a másikat akkor adtam meg, amikor windows8-on egy hotmailt regisztráltam, ezt adtam meg(fingom sincs hogy függ össze a kettő). Valamint mikor ezekkel az új adatokkal beléptem, a látható nevem megmaradt, viszont a barátok, valamint az összes megvásárolt játékos is eltűnt.
Valaki tudna nekem ebben segíteni? Nagyra értékelném!
2016. dec. 27. 12:13
1/3 A kérdező kommentje:
Azért nem Steam Supportnál tettem fel a kérdést, mert angolból nem vagyok valami jó, előbb itt kérdezem meg, hátha megoldódik a probléma
2016. dec. 27. 12:14
3/3 A kérdező kommentje:
Azért van összekötve az én email címemmel, és azért van olyan felhasználóneve, amit használok?:D Nincs másik fiókom, ha erre gondoltál, amúgy
2016. dec. 27. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!