Egy program azért nem indul mert ez api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0. dll hiányzik a számítógépről mi ez egész pontosan? És hogyan lehet be szerezni?
"Azt, amit a SmartFTP-vel akartál - én nem tudom."
Mond te el olvastad a kérdést? Nekem az a problémám hogy nem indul el egy program mert hiányzik ez: api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0. dll
Ami elvileg ez nem? [link]
És amikor ezt fel teszem akkor meg valami meghatározatlan hibát jelez ki. Érted?
A "api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll" egy speckó rendszerkomponens, ami csak bizonyos programokhoz kell, ezért nem a Windows rendszer része. Általában azok a programok, amelyek igénylik, fel szokták tenni maguknak. Mivel ez a jelek szerint nem sikerült, manuálisan kéne a megfelelőt telepíteni innen:
> Mond te el olvastad a kérdést?
Én elolvastam, de te linkeltél SmartFTP-hez tartozó troubleshooting oldalt, innen gondoltam, hogy SmartFTP-t akarsz használni és ahhoz kell. Érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!