Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan program amely...

Van olyan program amely kijavítja a Windows hibáját amikor az nem tud frissíteni?

Figyelt kérdés
Sajnos egy Vista rendszerről van szó. Tudom, hogy nem jó és más kellene de ez egy iskolai laptop és sajnos csak erre van licenc. Nem tehetek rá mást. Sajnos nem tud frissíteni, valami hibája van. Business változat van rajta, elméletileg még frissíthető.

2016. dec. 26. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Le kell tölteni az adott frissítést exe fájlként. van egy száma mindnek pl. KB123456
2016. dec. 26. 22:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért nem telepíted újra inkább?
2016. dec. 26. 22:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már két nap alatt kétszer telepítettem újra. Mindenféle dolgokat próbálok amiket a neten. Le is töltöttem már több mint 100 frissítést de egyiket sem telepítette. Valamit ismét elpiszkálhattam.
2016. dec. 26. 22:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Elakadó Windows Update felélesztése parancssorból rendszergazdaként:

net stop wuauserv

Ez leállítja a netet és a frissítést, hogy a háttérben ne legyen futó folyamat.

Utána töröld a teljes tartalmát ennek a mappának:

C:\Windows\SoftwareDistribution

Indítsd újra, és mehet a keresés, letöltés, és frissítés.

2016. dec. 27. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!