Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha csinálok egy Stundent...

Ha csinálok egy Stundent accountot az Autodesk Maya letöltéséhez és tanulásához, akkor muszáj valós iskolanevet megadnom?

Figyelt kérdés
Mivel már régen jártam iskolába és munka mellett szeretném otthon tanulgatni a program használatát (a 3 éves ingyenes használat mellett szerintem ennyi idő elegendő is lenne).

2016. dec. 26. 17:58
 1/4 A kérdező kommentje:
Valaki? Senki?
2016. dec. 27. 12:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Bármilyen iskolát megadhatsz. Még csak egyetemi (.edu) email cím se kell hozzá, ami régen kellett. Az Autodesk ritka rendes a diákokkal/tanulni vágyókkal.
2016. dec. 27. 21:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nem néznek utána, hogy az illető tényleg az adott oktatási intézmény diákja?
2016. dec. 28. 00:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Én mindent megadtam nekik. Nem valami random oldal, meg komolyan, normálisan akarom elkezdeni elsajátítani. :D
2017. jan. 29. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!