Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valamilyen program (feltehetől...

Valamilyen program (feltehetőleg . Dll), nem hagyja békén működni a többi programomat. Hogyan találjam meg?

Figyelt kérdés

Annyit ír ki, hogy a program e miatt nem működik: ' '.

Mióta valamilyen tetü kínai vírust letöltöttem, ami szétspammelte a gépemet, azóta van....

2016. dec. 26. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:

-Szia! Az hogy nem hagyja békén működni a többi programot, ha jól értem, folyamatosan ráindul mindenre, emiatt pörög a géped,és nem marad erő másra!

-Ha windows a rendszered, a rendszereszközök között találsz egy úgynevezett erőforrás figyelőt.Ez egy monitor, amely mutatja a futó folyamatokat,egy folyamatosan frissülő listát láthatsz magad előtt,ami mutatja, mi fut, mi a neve, mennyire terheli a gépedet!

- Ezen megkeresed a te kis zaklatódat, valószínűleg a lista elején lesz, mert mint írod agresszív, és letiltód, de csak őt!!

2016. dec. 26. 17:50
 2/3 anonim ***** válasza:

- Ha ez nem megy, mert nem érted, nincs türelmed, akkor tölts le egy rendszertakarító programot, melyen van indító pult kezelő, pl Wiese care, iobit system care, vele kerestesd meg!

- De futtasd meg a Defenderedet is!

2016. dec. 26. 17:53
 3/3 tabaki ***** válasza:
Azért azt a hibaüzenetet pontosabban is közölhetted volna. A .DLL-eket általában akkor emlegetik a programok, ha hiába keresnek egy ilyen, a futásukhoz szükséges fájlt. Elképzelhető, hogy a vírus tönkretette vagy a vírusvédőd a fertőzés miatt kiiktatta valamelyik alapvető fontosságú .DLL-edet, akkor a vírusirtás után meg kell keresned, hogy ez melyik csomagnak a része, és azt újra kell majd telepítened.
2016. dec. 26. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!