Milyen programmal lehet ilyen hologrammos videókat szerkeszteni?
Ez mitől hologramos? Szerintem bármelyik 3D-szerkesztővel.
Blenderrel például problémátlan, ha ismered a programot.
Na jó. Annak legalább utánajártam, hogy mi a fene ez egyáltalán (minden elismerésem a tiéd, ha szerinted ez a címből kiolvasható), de arra már nem futotta az időmből, hogy meg is értsem, mit kellene pontosan teljesíteniük a képeknek. Érdekes és jópofa játéknak tűnik. Mindenesetre csináltam néhány hasonló jellegű próbát, te pedig leszel szíves becsszóra elhinni, hogy a Blenderen nem múlik a siker, ha tudod, mit akarsz.
a kérdés csak az hogy tud e bárki jót mondani a megfelelő ismeretek nélkül. ha nem tudja, hogy mit kell mondani ehhez a hologramhoz, akkor hiába az egész.
király és császár is lehet bárkiből, mégse lesz mindenki az. és semmire se megy az egyszeri koldus azzal a ténnyel, hogy lehetne belőle akár császár is, ha tudná mit kell ehhez tennie...
Hát, kérlek szépen, ez a tunyaságba belebutult ember okoskodása. Gyorsfordítás:
Rájönni? Vagy legalább megszerezni az ismereteket? Vagy legalább kipróbálni?
PIHA!!!
Ezek nem opciók, ezerszeres NEM mindegyikre! Majd, ha valaki bársonypárnácskán a ripacsos tomporom alá tolja az előmelegített megoldást, akkor esetleg hajlandó leszek ráemelni a pillantásomat erre a számomra különösen érdekfeszítő, ezért éppen általam feldobott témára. Ha ellenben valaki ennél nagyobb erőkifejtést vár tőlem, az érezze magát egy stanecli turhának, a drágalátos programjával együtt.
Az oprendszerírás és a katalepszia között azért vannak még fokozatok. Az valószínű, hogy nem én fogom térdre kényszeríteni a redmondi fiúkat, mivel ehhez már kevés a vágott dohányom, de történetesen érdekel a programozás, tehát a magam együgyű módján szórakozom is vele, és pont az jelenti az örömét, hogy készen kapott eszközökkel ugyan, de magam oldom meg a kitűzött feladatot -- ugyanis az eszközt nem elkészíteni akarom (ez az esetek többségében meg is haladná a képességeimet), hanem valami jóval egyszerűbb problémának a rendezésére felhasználni. Annak a megoldását viszont senki nem tolja alám, és független attól, hogy végül melyik eszköz bizonyul hasznosnak a gyakorlati kivitelezésére.
A linkelt videó létrehozására bármelyik teljesebb tudású 3D-szerkesztő alkalmas (a Blender mellett az ingyenessége és a kifinomult animációs rendszere szól), az egyetlen kérdéses pont a megfelelő beállítás a kívánalmak megértése alapján. Ez jóval egyszerűbb probléma, mint magának a programnak a megírása, ezért továbbra sem látok semmi ördögtől valót abban, hogy akár el is gondolkozzon rajta az ember, és ne csak a szája íze szerint fűszerezett sült galambot követelje.
De nem vagyunk egyformák. Itt a kész megoldás, mit tesz Isten, éppen Blenderre, mellesleg egészen más alapokon, mint az én gyatra kísérleteim:
...és androidos telóra:
Ha inkább költenél rá, szimpla, 2D-alapú módszer PowerDirectorra:
...vagy Camtasia Studiora:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!