Tabletre melyik a jobb a messenger lite vagy a messenger lite free?
melyik fogyaszt kevesebb erőforrást?
a lite free elvileg telefonra van tervezve legalábbis ezt írják az oldalon.megy tableten is?
Messenger lite free? Ilyen szerintem nem létezik.
A Messenger memória- és adatszivárgással "küzd" - a fejlesztők annál kevésbé küzdenek ellene -, meríti az akksit, cserébe bugos és nem szinkronizál rendesen. De hála az égnek lehet vele telefonálni, snapchatezni, sztorikat megosztani, matricázni meg böngészni...
A Messenger Lite valamivel jobban fut, de rettentő buta. Olyan szinten, hogy nincsenek benne hangulatjelek.. Gondolom pont a hangulatjelek fogyasztották azt a sok memóriát. Nincsenek becenevek, színek se.
Nekem elegem lett belőlük, a Disa nevű appot használom Facebook Messenger pluginnal. 100-120 mega ramot eszik (azért ez is fáj egy kicsit), de fölé nem megy. Az értesítések nagyon megbízhatóan jönnek rá. Ha másik eszközön olvasod az üzeneteket, ez nem csipog külön.
Hátrányai: az appon belül vannak hosszabb betöltési idők, használat közben kicsit lassabb. Nincsenek becenevek, színek, matricák (túl lehet élni). IOS-szerű hangulatjelek vannak benne.
létezik.kipróbáltam... felejtős
messenger lite viszont nem is engedi magát feltelepíteni kitkat androidra.ez mért van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!