Miért nincs hang a PC-men? Nem értem.
Figyelt kérdés
Windows újratelepítés történt (Win7 x64)
Az Asrock honlapjáról szedtem le az alaplapihoz tartozó hang drivert (előzőleg is ezt telepítettem és működött).
Most feltelepítem, gép restart és semmi.
Ötlet? Z97 Anniversary
2016. dec. 23. 15:28
1/14 anonim válasza:
Biosban nincs letiltva a hang ?
2/14 P.O.C. válasza:
3/14 Dongaben válasza:
Lehet, buta kérdés...de ugyanolyan rendszer lett telepítve, mint korábban volt?
4/14 A kérdező kommentje:
Bioshoz nem nyúltam, és igen, ugyan az még a CD is.
2016. dec. 23. 15:41
5/14 A kérdező kommentje:
A legelső telepítésnél ezt írta, utána feltelepült, de nem lett jó, utána próbálkoztam mégegyszer, de semmi, írtam ide, most letöröltem és raknám fel, megint ezt írja. Csak ez lehet a gond.. Ez mi?
2016. dec. 23. 15:51
6/14 anonim válasza:
Az eszközkezelőből próbáld meg frissíteni a hangeszközt !
7/14 CspCsj válasza:
8/14 Dongaben válasza:
Hmmm. Biztosan driver hiba okozza. Távolítsd el a jelenlegi drivert, és próbálj ki korábbi verziót, vagy másik oldalról származó drivert...
10/14 A kérdező kommentje:
Mi az a kondíció? A 100 éves HDDmnél meg a nem rég vett HDD nál 100% az egyidejüleg vett SSD nél pedig csak 97%.
2016. dec. 23. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!