Csináltam egy ts szervert a router portot megnyitottam vidit is néztem róla de valamiért nem enged fel mást a szerveremre mi lehet a baja?
Publikus ip cimet kaptál az internet szolgáltatótol ?
Router beallitasaiban a Status/Wan on belul nezd meg milyen ip van ki osztva és nézd meg , hogy egyezik e [link] ezzel
81.182.34.150 PPPoE(Connect Automatically)
Erre gondoltál ?
Igen, én is volt hogy próbáltam ts szervert csinálni és ez miatt nem sikerült, hogy nem nyilvános ipt kaptam az internet szolgaltatotol, viszont ha ez a cím amit írtál egyezik a linken szereplő ip vel akkor nálad ez nem lehet gond. Ha a routerbe meg nyitottad a kellő portokat és tényleg mindent jól csináltál mennie kell, gondolom localhost al fel enged rá csak ha ipt írsz akkor nem, esetleg próbáld meg hogy az ip után : al oda írod a portot is,ha nem változott az ip akkor így néz ki
81.182.34.150:9987 ha így sem enged fel nem nagyon van jobb ötletem, viszont a saját ipd mindig érdemes le checkolni mert ha nem statikus ipt kapsz akkor változhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!