Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért kaptam 30 napos ban-t a...

Na neeeee kérdése:

Miért kaptam 30 napos ban-t a GTA 5-ben?

Figyelt kérdés

éppen nagyban játszottam mikor kimentem elszívni egy cigit. Mire vissza értem csak egy üzenet fogadott melyben annyi állt, hogy " felfüggesztették az GTA online Karakteremet egy hónapra"

Nem tudom miért ban-oltak nem volt semmiféle mod a gépen nem szitkozódtam nem ártottam senkinek és 30-os ban-t kaptam.

Valakinek nincs valami ötlete hogy mit csináljak h ez legközelebb ne történjen meg?

Valamint a rockstar games-nek nincs annyi esze hogy a ban előtt legalább egy figyelmeztetést küldjön.

vagy egy indoklás ban után.

Sajnos ha nem találom meg a ban okát legközelebb is így járhatok.

Kérek segítsetek.

2016. dec. 21. 14:27
1 2
 11/15 anonim válasza:

Én már bánom hogy megvettem a gta 5-öt, csak az online miatt, megláttam milyen primitív baromságok mennek ott rögtön elegem lett belőle.

Ha tudtam volna biztos lekalózkodom :/

2016. dec. 22. 21:33
 12/15 acsuf válasza:
Szia!Ha csalásért raktak volna ki,akkor először csak 1 hétre, szóval az kizárva. Ergo vagy tényleg az,hogy afkoltál sokat, vagy egyéb.
2016. dec. 23. 02:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Egy cigire mentem ki. Az kb 10 perc és nem voltam mission-ba
2016. dec. 24. 00:31
 14/15 A kérdező kommentje:

Na de várjunk csak! Még csak most esett le hogy mit írtál!

1 hét ban csalásért?

Én meg random kaptam 30 napot?!?!?!?!

Mi a fa*zom baja van a rockstar games-nek?

Nem mondod komolyan hogy a csalók megússzák 1 hét ban-nal a normális játékosoknak meg 1 hónapot varrnak a nyakukba?(ok nélkü) -,-

De most komolyan legalább azt mondták volna meg , hogy miért bannoltak.

kiba*zott tolvajok.

a pénzt azt beszedik de nem adnak semmit cserébe.

ótvaros kur*ák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016. dec. 24. 00:36
 15/15 anonim válasza:

Ugyanez a helyzet...

Most találtam erre az oldalra, amikor megoldást kerestem volna a problémára.

3 napos, friss telepítés, gyári játék, semmi mod vagy cheat... 30 nap ban január 31-ig.

Reklamálni nem lehet, benne is van az üzenetben.

Elég drága egy online verzió ez így. Ez az első Rockstas game-es játékom, de talán az utolsó is...

2017. jan. 1. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!