Létezik-e olyan program, asztali számítógépre, mely megtalálja a telefont?
@4
Ahhoz elég belépni a fiókokba és megnézni a lopott telefon helyét, nem kell egy fiókhoz adni mindet
@6
"Az elvárás 3 készülék helymeghatározása lenne. (Mind a 3 a családban van"
Magyarul nem az ő cuccai, hanem a gyerekek/pár. Nem tudom, nálunk nem szokás megmondani egymásnak a jelszavakat, szóval valószínűleg nincs is hozzáférése a fiókokhoz, csak a tulajának van
Lehet, hogy beteges, de olyan helyen lakunk, ahol több mint 30% nem fehér. A jelszavakat tudom, és bár ismerjük egymás jelszavát, nem nézegetjük ki mit kapott. Ott merülhet fel ilyen kérdés, ahol titkolnivalóik vannak egymás előtt, nem megbeszélik a felmerülő kérdéseket, hanem eltitkolják egymás előtt. Az én szemléletem szerint EZ BETEGES.
Mint írtam szeretném egy felületről megnézni hol vannak a készülékek, vagy hogy adott esetben a tízéves lányom, ha már a rendőrség nem tesz meg mindent, legalább megelőzzem.
Egyik alkalommal bejelentettem, hogy buszon ellopták a telefont. 10 perc múlva már nem csörgött ki. Az egyik romi hozta vissza, hogy megtalálta, de már nincs rajta a tok. Az érdekessége, hogy senkinek nem mondtuk, hogy tokban volt. A rendőrségi határozatot már úgy kaptuk meg, hogy elveszett, nem is történt bűncselekmény.
Egy másik alkalommal a 112-őn telefonon bejelentettem, hogy 10 éves lányom nem szállt le a buszról kapcsolják a helyi kapitányságot, akinek a területén történt az ügy, mert nem tudjuk hol van. A telefonba közölték, hogy náluk kell bejelentenem, menjek be, vigyek képet, addig nem csinálnak semmit. Előbb megkerestem a picit.
Megelőzendő lenne a program, nem kukkolási céllal! Ilyen és ehhez hasonló esetekre. Kicsit gyorsabb lenne. Miért ez olyan nagy baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!