Hogyan telepítsem fel az operációs rendszert ha nem látom? (nem kamu kérdés)
Betört a laptopon kijelzője, megoldottam használatát egy monitorral és semmi gond nem volt. Automatikusan csatlakozott és működött. Majd egy oprendszer ujrahuzast követően, hiba kelettkezett a fájlok között és ismét újra kellett telepíteni az operációs rendszert. De még a telepítő dvd behelyezésén túl nem jutok tovább mert nem add ki semmilyen képet a külső monitoron. Próbáltam már egy másik gépből rá telepíteni a winyora hogy vissza helyezve az én gépem be újra. Majd várva a csodát hogy van végre oprendszer és képes 2. képet kiadni és folytathatom a beállításokat de semmi csak a törött laptop kijelzőt látom. Valaki tud benne segíteni hogy mi hogy kéne újra csinálni.
Windows 7 64bit oprendszert használok
Elvileg F10? Az utolsó linkben amit küldtem, említést tesznek arról, hogy windows 7-nél talán máshogy kell. Bár az alaphelyzet az, hogy van egy működő rendszer és nem telepítés közben. Szóval a win gomb + P a kijelzők választása. Ott négy opció van. Másolás, kiterjesztés, csak az egyik, csak a másik. Alaphelyzetben olyan felbontásnak kell beállítva lenni, amit mindét megjelenítő kezelni képes.
A telepítést más gépen újra megpróbálhatnád, azzal a különbséggel, hogy kikapcsolás előtt megcsinálod ezt. [link] A drivereket eltünteti és nagyobb eséllyel működne a laptopban. Vagy, ha ez nem működik, akkor egy másik programot tudok javasolni, amelyik olyan full backupot csinál, amit eltérő hardverkörnyezetbe helyreállíthatsz + az új eszköz drivereit előkészíted egy pendrive-ra (Acronis True Image). A boot sorrend kiválasztása egyedül az érdekes. Bár az normál esetben F8-al működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!