Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan telepítsem fel az...

Hogyan telepítsem fel az operációs rendszert ha nem látom? (nem kamu kérdés)

Figyelt kérdés

Betört a laptopon kijelzője, megoldottam használatát egy monitorral és semmi gond nem volt. Automatikusan csatlakozott és működött. Majd egy oprendszer ujrahuzast követően, hiba kelettkezett a fájlok között és ismét újra kellett telepíteni az operációs rendszert. De még a telepítő dvd behelyezésén túl nem jutok tovább mert nem add ki semmilyen képet a külső monitoron. Próbáltam már egy másik gépből rá telepíteni a winyora hogy vissza helyezve az én gépem be újra. Majd várva a csodát hogy van végre oprendszer és képes 2. képet kiadni és folytathatom a beállításokat de semmi csak a törött laptop kijelzőt látom. Valaki tud benne segíteni hogy mi hogy kéne újra csinálni.

Windows 7 64bit oprendszert használok

2016. dec. 20. 20:00
1 2 3
 11/21 Gábor_79 ***** válasza:
2016. dec. 21. 17:45
 12/21 Gábor_79 ***** válasza:
Itt meg több száz pozitív értékelés van azoktól akik a törött kijelzőjű laptopjukat újra használni tudták [link]
2016. dec. 21. 19:44
 13/21 A kérdező kommentje:
Lenovo z50-70 es laptopon van
2016. dec. 22. 12:03
 14/21 A kérdező kommentje:
Olyan gomb nálam is megtalálható és azt is nyomkodtam. De annyi különbséggel hogy az én billentyűzetemen nem kell hozzá fn.t nyomjak mert fordítva van hogy az f1-f2-f3-eléréséhez kell fn+F* és így működik
2016. dec. 22. 12:06
 15/21 Gábor_79 ***** válasza:

Elvileg F10? Az utolsó linkben amit küldtem, említést tesznek arról, hogy windows 7-nél talán máshogy kell. Bár az alaphelyzet az, hogy van egy működő rendszer és nem telepítés közben. Szóval a win gomb + P a kijelzők választása. Ott négy opció van. Másolás, kiterjesztés, csak az egyik, csak a másik. Alaphelyzetben olyan felbontásnak kell beállítva lenni, amit mindét megjelenítő kezelni képes.

A telepítést más gépen újra megpróbálhatnád, azzal a különbséggel, hogy kikapcsolás előtt megcsinálod ezt. [link] A drivereket eltünteti és nagyobb eséllyel működne a laptopban. Vagy, ha ez nem működik, akkor egy másik programot tudok javasolni, amelyik olyan full backupot csinál, amit eltérő hardverkörnyezetbe helyreállíthatsz + az új eszköz drivereit előkészíted egy pendrive-ra (Acronis True Image). A boot sorrend kiválasztása egyedül az érdekes. Bár az normál esetben F8-al működik.

2016. dec. 22. 13:40
 16/21 A kérdező kommentje:
Rendben köszi szépen ezt az utol somegprobalom végig járni.
2016. dec. 22. 13:54
 17/21 A kérdező kommentje:
Na a probléma azóta se oldott meg, próbáltam már mindent a winyo viszont most teljesen üres és tiszta, az F10 helyen lévő kivetítő váltót nyomogatva se haladtam előre semmit. Próbáltam úgyis is hogy fn+f10 de úgy csak az f10et hoztam működésbe bioszos megoldás hogy kikapcsolni a fokepernyot olyan ebbe nincs vagyis emlékszem rá hogy nem voot, a Lenovo bioszai eléggé kötöttek és sz*rok, mit lehetne tenni mert mihamarabb szükségem volna a gépre és jelenleg a javításra nincs koltsegem...
2016. dec. 30. 21:10
 18/21 Gábor_79 ***** válasza:
Sajnos nincs jobb ötletem. Egyébként a csatlakoztatott külső monitor képes a laptop képernyőfelbontását megjeleníteni? Meg egyébként csinál valamit? Mármint no signal vagy ilyesmit kiír? Másik monitorral nem tudod megpróbálni?
2016. dec. 31. 12:47
 19/21 Gábor_79 ***** válasza:
Most látom, az eredeti kérdést visszaolvasva, hogy valaha működött rendesen. Olyankor a BIOS-t még megjelenítette?
2016. dec. 31. 12:49
 20/21 A kérdező kommentje:
Persze mindent csinált törött kijelzővel csatlakozott a monitorokhoz amint megnyomtam a power buttont a gepen, sőt még volt olyan is hogy nem volt rajta opi még úgyis csatlakozott a külsőhöz és megjelenített a bioszféra, már az összes tv és monitort ami van itthon kipróbáltam, a össze f,es billentyűket is de egyenlőre semmi😞
2017. jan. 3. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!