Mit a f***t csinál mostanában a windows 10 a ramokkal?
Komolyan mondom elképesztő, teljesen mindegy mennyit pakolok belé megeszi az összeset kb, és ez mostanában jött elő ez a probléma elég durván.
A rendszer teljesen stabil nem rég telepítettem fel, és már fogalmam nincsen mit töltöget be előre a ramokba.
A programokra se tudok gondolni, mert egész egyszerűen annyi nincs is a gépen hogy ennyit zabáljon...és nem is vírusos ez a szar.
Leteszteltem gyakorlatban:
2GB nál 1 gb szabad, de ha megnyitok valamit 100% on megy:D okés.
4GB 3-5 gb-ot zabál meg alapból, és ha megnyitok egy programot kb le is áll a gép.
8 GB 6-ot alapból , de itt már legalább maradt 2 gigám.
16 nál, na és itt fostam össze magam kb 4 giga van szabadon...tehát mi az isten f**a van ezzel a rendszerrel? Itt-ott hallom ,hogy mások is tapasztalják már ezt a problémát, de azért itt megkérdezem másnak nincs hasonló gondja vele?
Ha esetleg van, és tudja a megoldást megoszthatná velem!
Köszönöm!
Most megnéztem nálam milyen, ha csak a Winamp van megnyitva meg a Total Commander, akkor evett 2.8 gigát (a 8-ból)
Nekem nem ugrál 100%-ra.
Memory Leaknek hangzik, ezt okozhatja virágbolti verziójú hibás windows is, de emellett több oka is lehet, sajnos nekem sincs ötletem. Bizonyos torrent programok is bányászgatnak a háttérben, csomó dolog bezavarhat.
Semmi hiba nincs, így kell működnie. Gyorsítótárként használja, ami neked jó. Ha szükség lesz rá, felszabadítja.
Google: "superfetch"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!