Hogyan kell hangot vágni? (játék szerverre)
Figyelt kérdés
Counter Strike 1.6 szerverre kellene egy videóból hangot vágni. az összes leírást/tutorialt kipróbáltam és mégsem működik a hang a szerveren. ebből a videóból kéne 0:24-0:27mp-ig a hangrész2016. dec. 18. 19:09
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ertelmeztem e a kerdesed,de ha nem akkor bocsi csak segiteni szeretnek.
En sony vegassal szoktam, behuzom a videot, kivagom a videoanyagot es csak a hangsavot hagyom meg, aztan mentem maskent es mp3ban mentem ki.
3/7 anonim válasza:
Talaltam egy videot is [link]
De ez csak a kesz mp3 kimenteset mutatja.
De egyebkent ez az egesz muvelet nem tobb 10 percnel.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ. nekem is van sony vegas meg soundforge stb. nem mp3 kell hanem .wav de nem tudom a .wav minőségét úgy beállítani, hogy le tudjam játszani a játékban (/sounds adminok amit a chatbe írnak.)
2016. dec. 18. 19:16
5/7 Hominida válasza:
Csak a biztonság kedvéért: biztos, hogy wav és nem ogg? És nem tudsz egy másik hangfájl letölteni, hogy mintaként használd?
6/7 A kérdező kommentje:
biztos, hogy wav kell. mert a többi hang is úgy van leszedve és beállítva és működik.
megnéztem már másik hangnak az adatait. ha úgy állítom be úgy se működik :D
2016. dec. 18. 20:25
7/7 Hominida válasza:
Hú, akkor ez valami misztikus dolog. Nem is igen tudom most elképzelni, hogy mi lehet. Talán valami védelem vagy ellenőrző adatok vannak a többi fájlban? Ha igen, akkor az sosem fog kiderülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!