Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell hangot vágni?...

Hogyan kell hangot vágni? (játék szerverre)

Figyelt kérdés
Counter Strike 1.6 szerverre kellene egy videóból hangot vágni. az összes leírást/tutorialt kipróbáltam és mégsem működik a hang a szerveren. ebből a videóból kéne 0:24-0:27mp-ig a hangrész
2016. dec. 18. 19:09
 1/7 A kérdező kommentje:
2016. dec. 18. 19:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ertelmeztem e a kerdesed,de ha nem akkor bocsi csak segiteni szeretnek.

En sony vegassal szoktam, behuzom a videot, kivagom a videoanyagot es csak a hangsavot hagyom meg, aztan mentem maskent es mp3ban mentem ki.

2016. dec. 18. 19:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Talaltam egy videot is [link]

De ez csak a kesz mp3 kimenteset mutatja.

De egyebkent ez az egesz muvelet nem tobb 10 percnel.

2016. dec. 18. 19:15
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ. nekem is van sony vegas meg soundforge stb. nem mp3 kell hanem .wav de nem tudom a .wav minőségét úgy beállítani, hogy le tudjam játszani a játékban (/sounds adminok amit a chatbe írnak.)
2016. dec. 18. 19:16
 5/7 Hominida ***** válasza:
Csak a biztonság kedvéért: biztos, hogy wav és nem ogg? És nem tudsz egy másik hangfájl letölteni, hogy mintaként használd?
2016. dec. 18. 20:02
 6/7 A kérdező kommentje:

biztos, hogy wav kell. mert a többi hang is úgy van leszedve és beállítva és működik.

megnéztem már másik hangnak az adatait. ha úgy állítom be úgy se működik :D

2016. dec. 18. 20:25
 7/7 Hominida ***** válasza:
Hú, akkor ez valami misztikus dolog. Nem is igen tudom most elképzelni, hogy mi lehet. Talán valami védelem vagy ellenőrző adatok vannak a többi fájlban? Ha igen, akkor az sosem fog kiderülni.
2016. dec. 18. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!