Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Videokartya driver telepitese...

Videokartya driver telepitese win7-re?

Figyelt kérdés
Sapphire ATI Radeon HD 4670 512 mb. Feltelepitettem a windows 7 ultimate 64 bitest mert RAM bovitest tervezek es kell a 64 bit, viszont nem tudom feltelepiteni a legujabb drivert a hivatalos honlaprol. Letoltottem de nem tudok mit kezdeni vele. A videokartya gyari drivere mar regi, cdrol ezert nem tudom telepiteni, mert pl a farming simulator 15 sem megy azzal a driverrel. Honnan toltsem le a friss divert hozza, vagy mit csinaljak?
2016. dec. 16. 19:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért nem tudsz mit kezdeni a letöltéssel?Nem értem. Van install vagy drivernek exe fileja és ott elindítod.
2016. dec. 16. 19:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Innen töltötted le?

[link]

2016. dec. 16. 19:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Errol toltottem le, ahonnan a kettes valaszolo irja. Eloszor mabualisan csinaltam, hogy en valasztottam ki a sorozatszamot, igy sem engedte. Aztan letoltottem a klienst amelyik kivalassza a nekem megfelelo videokartyat, de azzal meg semmilyen kattintasra nem reagal a telepito hiaba inditom el. Nem tudom mashonnan honnan tudnam telepiteni.
2016. dec. 16. 20:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Ott nem a driverrel meg a telepítővel van gond, hanem vagy a windows vagy valami rendszer probléma, esetleg vírus.
2016. dec. 16. 20:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Tipp: jobbklikk!futtatás rendszergazdaként.

A letöltött>>> 13-9-legacy_vista_win7_64_dd_ccc_whql.exe fájlon.

2016. dec. 16. 21:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Fhu na erre nem gondoltam, de jogos, megprobalom rendszergazdakent es irok, hogy ment e.
2016. dec. 17. 06:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Na sikerült végül. Köszi a vàlaszokat.
2016. dec. 17. 12:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt írd le hogyan, ha valaki még keres erre... D
2016. dec. 17. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!