Letöltöttem a Kali Linuxot a hivatalos oldaláról, https://www.kali. Org/downloads/ kicsomagoltam, de iso file-t nem tartalmaz a csomag. Nem tudom mi lehet a gond, mert így nem tudok boot-olható pendrive-ot készíteni?
Figyelt kérdés
Az is segítene, ha valaki másik oldalt javasol, esetleg belinkel.2016. dec. 15. 16:43
2/11 anonim válasza:
"kicsomagoltam" írod, azt nem kell szerintem. Magát a letöltött iso-t kell megmutatni>>> [link]
De lehet valamit félreértek...
3/11 A kérdező kommentje:
Egy tömörített file-t tölt le, ami nem iso kiterjesztésű.
Nem tudom mi a szar lehet vele, mert korábban töltöttem már le Kalit és tényleg egy db. file-t, egy iso-t töltöttem le, amivel sikerült simán rufusban bootolható pendrive-t készítenem pár perc alatt
2016. dec. 15. 17:34
4/11 anonim válasza:
Írásos szülői engedély kell a használatához. Azt kitöltetted szüleiddel és beküldted?
6/11 A kérdező kommentje:
Eleve tömörítve tölti le a gép win rar-ban
2016. dec. 15. 17:36
7/11 A kérdező kommentje:
Kitömörítettem, de nem tartalmaz iso file-t, azt nem tudom, hogy miért
2016. dec. 15. 17:39
8/11 anonim válasza:
Mit toltottel le, mert az oldalon kifejezetten .iso fileok vannak fent.
9/11 A kérdező kommentje:
Rájöttem mi a probléma!!! Az volt a gond, hogy az iso alapértelmezett-nek volt beállítva a win rar programnak.
Átállítottam és így mér működik!!! Mindenkinek köszönöm, hogy megpróbált segíteni! Még a negatív kommentelőnek is! :)
2016. dec. 15. 18:19
10/11 tabaki válasza:
Jaj.
Azért kíváncsi vagyok, mire mégy a Kali Linuxszal, ha a windowsos alapokba beletört a bicskád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!