Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy kínai vírus megtámadta a...

Egy kínai vírus megtámadta a gépem újra kell tennem?

Figyelt kérdés

Letöltöttem volna 1 progit de sajnos véletlen egy rossz oldaról töltöttem le, és az installátor letöltött vagy 15 kínai ****-t, órát, kínai időjárást, utazás-ajánlatokat, böngészőket, erotikus játékokat és képeket, regisztráló felületeket, és kérdőíveket hoz fel, és most teljesen el vagyok veszve mert még a képnézegető is kínai. Újraindítottam a gépet és fölugrott azonnal kb. 5-10 ablak ami letöltött még csomó programot, a fél asztalom betelt ikonokkal, a CPU csík vér vörös, a driver frissítő azt írja kritikusak a driverek és ha frissíteném azt írja nem tud csatlakozni a szerverhálózathoz, a letöltésem 50 megáról 0.2 re esett vissza, a chrome azt írja nincs netkapcsolat, a vírusírtó csomó vírust jelez de csak 1 et távolított el. Az uninstallátor nem látja egyik programot/böngészőt sem, törölni sem tudom, mert azt írja hogy meg van nyitva egy másik programban/fut , a beépített installátoriuk meg kínai nyelvű, valami lapozós könyv ami kihoz 4 oldalt és kb. 10 opciót és fogalmam sincs h melyikre kell kattintani.

HELP!

2016. dec. 13. 16:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Annak a rendszernek vége.

Reinstall.

2016. dec. 13. 17:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy elküldte az adataimat valakinek?4
2016. dec. 13. 17:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt senki se fogja tudni megmondani.
2016. dec. 13. 17:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Újrahúzás formázással, nem kérdés.
2016. dec. 13. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Nemtudom mikor történt, de ha ilyen van akkor a netről egyből le kell csatlakozni.
2016. dec. 13. 17:41
 6/8 DjImipapa ***** válasza:
Alap, hogy SEMMILYEN downloadert nem indítunk!:( Utána már kész is a rendszer....
2016. dec. 13. 19:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem én voltam hanem magától elindította mert ez egy olyan vírus ami szétspammeli a gépedet. A böngészőmet is teljesen kinyírta. Amit tudom, újrateszem..
2016. dec. 13. 19:53
 8/8 Hominida ***** válasza:
A minimum az, hogy ilyenkor lehúzod a hálózatról. Csinálj egy jó alapos mentést a cuccaidról, és aztán bizony a formázás jön, szűz rendszer-DVD-ről.
2016. dec. 14. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!