Ezek a mappák törlődtek, vagy máshová kerültek? Hogyan hozhatnám őket vissza?
A lényeg a következő:
A laptopom valami frissítést csinált (elvileg), és kaptam egy új start menüt, Start Menu 8 v4 vagy micsoda. Ekkor minden cuccom az asztalról a c meghajtó, asztal mappába került (nem voltak kint közvetlenül az asztalon). Ebből pár, számomra nagyon fontos mappát kipakoltam az asztalra.
Most bekapcsoltam a gépet, és látom, hogy visszaállt az eredeti asztal (a frissítés előtti), ennek a 4 mappának pedig nyoma veszett.
Kettőt megtaláltam ezekből a Gyors Kezelés mappában, viszont ezeket meg nem lehet megnyitni, és ez a hibaüzenet fogad:
Mitévő legyek?
Kellene ez a 4 mappa, főleg a munkámhoz. De fogalmam sincs, hogyan tudnám ezeket visszahozni, vagy hogy egyáltalán megvannak-e még ezek. Kitörölni nem töröltem ki egyiket se, és a gépet is többször újraindítottam már.
Olvastam, hogy az iObit Malware Fighter állítja vissza a start menüt a régire, de a programban sem találtam semmit, és az Advanced System Care-t is megnéztem. A "letörölt fileok visszahozása" opciónál megtalálta ezeket a mappaneveket, de csak a mappák nevét. Kiírta, hogy az egyik 599 byte, pedig a valóságban több giga is van benne. Szóval szerintem ezek nem azok.
Mitévő legyek? Mi ez egyáltalán? Nem értek hozzá, és sajnos kellenének ezek minél hamarabb!
Nincs ilyen mappa.
Egyszerűen nem tudom, mit tegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!