Valaki ismer jó mappa-elrejtő programot?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy Windowsban lehet mappákat elrejteni, de nekem olyan kéne, amivel szabályozni lehet, tehát egy profibb elrejtő program... (Pl: olyan, ha elrejtem ezzel a programmal, akk nem lehetne őket felfedni mással, csak ezzel).2016. dec. 12. 16:22
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem program kell! Kipróbáltam a Winmend Folder Hidden nevű programot, és hát nem igazán vált be...
Ha tudtok valami jó mappa-elrejtő programot, írjátok meg pls!
2016. dec. 12. 23:23
4/4 anonim válasza:
Nincs ilyen.
A mappákat nem erre találták ki, az egy fájlrendszer-objektum, amivel hatékonyan csak olyan műveleteket lehet végezni, amit maga a fájlrendszer megenged.
Úgy elrejteni mappát, hogy azt semmi mással ne lehessen megtalálni, nem lehet. Használhatsz akármilyen profi programot, az csak addig fog hatni, ameddig maga a program fut. Bebootolsz egy Linux live DVD-vel, és mindent látsz, profi program ide vagy oda.
Amit esetleg tehetsz, az a rejtett attribútum beállítása, valamint a jogosultságokkal való játszadozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!