Maylas kérdése:
Egy új géphez lett szerencsém csak aszt akkarom tudni hogy linox gépre tudok telepiteni windows xp- ét?
Figyelt kérdés
2016. dec. 10. 18:44
2/13 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy Linux gép. A Linux rendszerek ugyanolyan oprendszerek, mint a Windows. Ha tudod hogy kell operációs rendszert telepíteni, akkor azt raksz rá amit akarsz.
3/13 anonim válasza:
...és utána reméled, hogy össze tudod szedni hozzá a drivereket.
4/13 tabaki válasza:
Az XP elég korlátolt az együttműködést illetőleg. Sokkal szerencsésebb fordítva, vagyis, ha az XP-re telepíted a linuxot.
5/13 anonim válasza:
Ja, hát ha a Linux mellé (után) akarja rakni, akkor bukta a Grubot, és ilyen kérdés után feltételezem, hogy nem is tudja vissza tenni. De szerintem helyette akarja.
7/13 DjImipapa válasza:
Új gépre XP??? Nevethetek? Minimum w7!
8/13 tabaki válasza:
#DjImipapa:
Ott téveszted el a számítást, hogy Kérdező a címke szerint programozás szándékával akarja a hétköznapi felhasználó számára már nem ajánlható, kifutott oprendszert telepíteni. A szűkebben vett céltól függően száz oka lehet erre (például vírusokat akar gyűjteni), úgyhogy szerintem súlyos modortalanság egy reménybeli programozót úgy kezelni, mint valami taknyos kölyköt, aki nem tudja, mit beszél.
9/13 anonim válasza:
Már az is sértő lenne, ha azt feltételeznénk, hogy M$ rendszert akar! De ebben ő előzött meg mindenkit...
10/13 DjImipapa válasza:
Én kérek elnézést... ha valakit érdekel, w95-től kezdve vannak oprendszereim, kérésre óccsón eladom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!