Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nincs kép, ha OBS -el...

Miért nincs kép, ha OBS -el próbálok liveozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Videó és egyéb segítség nélkül álltam neki az OBS beállításainak, hisz adja magát, de Live alatt nincs kép, csak hang.

Na ezután néztem tutorialt, és úgy is kipróbáltam, de csak fekete kép és hang van így is.

Mit ronthattam el, mi nincs jól beállítva ? Vagy van egy tuti jó tutorial, ami a játék streameléséről szól OBS -en keresztül ? Ha kellenek a gépem tulajdonságai is a válaszotokhoz, akkor ez a gépem :

[link]

Nagyon köszi ! :)

2016. dec. 7. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért, mert emberből van, mint mindannyian és szeret kipróbálni új dolgokat, talán még élvezetet is nyújt neki annak ellenére, hogy nem profi benne

Egyébként inkább az obs beállításairól küldj képet

Szinte biztos, hogy ott lesz a hiba :]

2016. dec. 7. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is streameltem, konkrétan egy embernek. Kíváncsi is voltam rá, hogy hogyan működik és nevettünk is sokat :]
2016. dec. 8. 11:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Pannóniás nevű felhasználó, nem különösképpen érdekel, hogy nézi -e valaki, csak az idegesít, hogy nem tudtam összehozni normálisan egy Live -ot.Nem vagyok iskolás (37 éves webtervező vagyok és pont én nem tudom megoldani, és ez idegesít).
2016. dec. 8. 13:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Ja, és

miért akarsz te egyáltalán itt kérdésekre válaszolni, mert látom nem vagy profi benne.Most komolyan ? Válaszolj kérlek !

2016. dec. 8. 13:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdés, és kérdés között is van különbség, nem gondolod ?
2016. dec. 8. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Tegyük félre ezt a dolgot és inkább oldjuk meg a problémát.

Küldenél egy képet az obs beállításokról?

Valahogy így kéne:

[link]

Próbáld meg ablakmódban futtatni a játékot és úgy streamelni, ha úgy működik, akkor már egyszerűbb lesz rájönni, hogy mi baja van

2016. dec. 8. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!