Miért nincs kép, ha OBS -el próbálok liveozni?
Sziasztok !
Videó és egyéb segítség nélkül álltam neki az OBS beállításainak, hisz adja magát, de Live alatt nincs kép, csak hang.
Na ezután néztem tutorialt, és úgy is kipróbáltam, de csak fekete kép és hang van így is.
Mit ronthattam el, mi nincs jól beállítva ? Vagy van egy tuti jó tutorial, ami a játék streameléséről szól OBS -en keresztül ? Ha kellenek a gépem tulajdonságai is a válaszotokhoz, akkor ez a gépem :
Nagyon köszi ! :)
Valószínűleg azért, mert emberből van, mint mindannyian és szeret kipróbálni új dolgokat, talán még élvezetet is nyújt neki annak ellenére, hogy nem profi benne
Egyébként inkább az obs beállításairól küldj képet
Szinte biztos, hogy ott lesz a hiba :]
Ja, és
miért akarsz te egyáltalán itt kérdésekre válaszolni, mert látom nem vagy profi benne.Most komolyan ? Válaszolj kérlek !
Tegyük félre ezt a dolgot és inkább oldjuk meg a problémát.
Küldenél egy képet az obs beállításokról?
Valahogy így kéne:
Próbáld meg ablakmódban futtatni a játékot és úgy streamelni, ha úgy működik, akkor már egyszerűbb lesz rájönni, hogy mi baja van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!