Powerpoint Probléma?
Szia.
Szerintem nem az.
Szerintem egyértelműen kép hiba (Pontosan úgy néz ki mint a kép amit kitöröltek, aztán a végét a lemezen felülírták valami más adattal, majd visszaállítottak - vagy csak egyszerűen a kép végét teleírták valamilyen más adattal).
Tehát vagy lemez gond, nem jól menti el a merevlemezre a fájlt, vagy kép átalakítási gond amit a power point végez, amikor beszúrod a nem PNG-s kiterjesztásű fájlokat - azokat a power point átkonvertáltatja PNG-sé.
Ha újabb power pointot használsz (>=2007) akkor próbáld a következőt :
Lépj ki a power pointból, addj hozzá a lementett power pont fájlhoz egy .ZIP kiterjesztést (ha végeztél majd elveszed, de csinálhatsz mentést is a power point fájlról, aztán a zippest csak törölni kell).
Most menj bele a ZIP kiterjesztésű Power ponint fájlba, és bontsd ki belőle a képeket, pl.: Bemutató1.pptx.zip -> \ppt\media\ itt találhatóak a képek.
Tehát kibontottad a képek, most nézd meg őket, hogy mind megnyitható-e vagy azok amik a power pointban "rosszak" azok kibontott állapotban is "rosszak"-e.
Amit próbálhatsz : A "rossz" képeket törlöd, majd újra beszúrod a power point fájlba, illetve előtte próbáld meg azt, hogy ezen képeket beszúrás előtt átalakítod PNG-s formátumra és úgy szúrod be.
Egy ilyet kipróbáltam, és a kép amit átalakítottam PNG-re és igy szúrtam be a power pointba, zip-esités és kibontás után ugyan az volt mint az eredeti kép-csak a neve változott image1.png-re.
Sok sikert.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!