Win 7 home premium 64bit nem engedi beállitani a windows aero témákat?
tehát ma bekpacsoltam a gépet és a windowsom átállt a régi win95 ös asztal, ablak témára de nem tudom miért.
probáltam a személyre szabásnál árállitani de minden aero vagy egyéb téma ki van fakulva vagyis nem engedi alkalmazni csak a windows klasszikus, kontrasztosstb témákat engedi használni. ujra inditottam a géepemet hátha csak be buggolt és utána helyrejön de nem.
minden más működik csák átállt a klasszikus windows asztal témára ilyen még soha se volt.
ha valaki tud segitsen!
köszi nem segittett de megolodottam!
mivel nem birtam beiirni a gpedit.msc-t vagyis nem talaált olyan programot.
személyre szabásnál rámentem az aero témák hibaelháritására és megoldotta visszaállitotta de még mindig nem engedi használni a témákat a személyreszabás menüböl de viszont ugyan olyan mint amilyen volt!
ok sikerult csak lekellett szednem a gpedit.msc
nagyon szépen köszönöm már lassan ujraakrtam rakni a gépet!!!!
Sziasztok!
Látom, már nem aktuális, de talán akad még olyan, aki ugyanezzel a problémával küzd, és erre jár.
Nekem a rendszer-visszaállítás oldotta meg a problémát.
Start/Vezérlőpult/Helyreállítás/A rendszer-visszaállítás eszköz megnyitása
Szia megpróbáltam azt én is mikor még ez volt a problémám és nekem sikertelen volt a visszaállitás dá rájöttem h ha windows 7 ultimate-et rakok rá fel akkor azzal meg lehet oldani ezt mert azon alapból van gpedit.msc win 7 home premiumon meg nem akart működni ha letöltöttem se.
Volt h megjavult egy napra aztán ismét hibáskodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!