Szerintetek a STALKER Shadows of Chernobyl-t vagy a STALKER Clear Sky vegyem meg? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Én igazából még nem nagyon halottam a STALKER-ről és nem is játszottam még vele. Kérlek kicsit meséljetek róla, hogy miről szól mit kell benne csinálni és melyiket vegyem meg? Én talán úgy gondolom, hogy a sahdows of chernobyl-t kéne először, mert nem tudom, hogy mi a történet vagy a clear sky az pedig abban jobb, hogy jobban fejlesztve van. Kérlek segítsetek.2010. máj. 1. 16:45
1/1 anonim válasza:
egyértelműen a Shadow of Chernobyl-t vedd meg először, már a történet miatt se lenne jó fordítva.
Szerintem előbb szedd le torrentről, és próbáld ki, ha tetszik, akkor vedd meg. Van akinek nem jön be, ezért ne fizess feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!