Photoshopban ha egy új képet szeretnék a másikra helyezni miért nyitja meg újként?
Photoshop CS3-at használok. Még nagyon kezdő vagyok, és videókból tanulom, de a képek egymásra helyezésénél nekem teljesen máshogy viselkedik a program, mint másoknál. Gondolom valami el van állítva, de nem tudom mit keressek.
Ha meg van nyitva egy kép, és én rá szeretnék helyezni egy másikat akkor eltűnik a régi kép, és csak az újat mutatja. Sehogy sem tudom együtt látni őket. Ha kilépek az egyikből alatta ott a másik, amit külön kezel. A videókon pl felül egy vonalban ott sorakoznak a képek nevei, ha a rétegek részbe húzzák a képet. Nekem akkor is csak megnyitja külön a képet. Valaki legyen szíves segítsen, mert így elakadtam, és nem tudom használni.
Nem nyitja meg a linkeket, amiket küldtél. Csak tölti be, de semmi. :( A súgóban is utánaolvastam, neten is rákerestem, de nem találtam meg a választ.
Így talán jobban érthető, a probléma. Bárhogyan rakom be a képeket legjobb esetben is csak így tudom előcsalni őket, hogy mindet lássam. De alapból csak egyet mutat, a másik meg valahol külön ablakon van, ami csak akkor jelenik meg, ha kilépek az újabból.
És akkor mi van? Nem tudom az okát, mivel nem használok Photoshopot. Vélhetőleg a Nézet/View módban kell valamit buherálni.
Ez eddig nem valami hasznos, de: Mi az, hogy „így elakadtam, és nem tudom használni”? Álljon már meg a menet! A behúzogatás merőben kényelmi szolgáltatás, nem a világmindenség. Libamájat szeretnél, ezért a sült csirke mellett éhen halsz, vagy mi? Attól, hogy egy bizonyos programnak egy lehetőségét nem éred el, az általánosan érvényes dolgok még használhatók. Ha valamiért nem megy, akkor mész az egyik képre, kimásolod, és a Vágólapon lévő tartalommal már azt csinálsz, amit akarsz, mondjuk beilleszted egy üres rétegre.
Ugye, tudod, hogy a CS3-ban mit jelent a C betű?
Köszi, így működik, de sok kép esetén ez így elég hosszadalmas. Az oktató videókon egyből bele tudják húzni a kiválasztott rétegbe. Meg felül ott van az a mező, ahol fel vannak sorolva a megnyitott képek, és egyből rá lehet menni. Nekem ez hiányzik, és nem tudom hogyan lehetne előhozni. 10 plusz képet elég sok idő a többi kép háta mögül kikeresgélni.
Itt a kép még egyszer, hogy miről beszélek. (Hátha valaki nem látta.) [link]
Van olyan nézet, hogy így elő tudom hozni őket, de alapból csak egy képet látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!