Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ez mit jelent az ImgBurn nevű...

Ez mit jelent az ImgBurn nevű programnál?

Figyelt kérdés

Egy ismerős ajánlotta nekem ezt a programot, és nem rég telepítettem fel, amikor megnyitom a programot, ezt látni:

[link]

(ami be van keretezve), az mit jelent?

-Valami hibát?

-Ha hiba, akkor milyen?

-Ettől még lehet használni a programot, vagy így nem érdemes?

Valaki, aki használja ezt a programot kérem segítsen!

Már kb. egy hónapja keresek normális DVD író programot, és most végre itt lenne egy jó, csak nem tudom mit jelent az az üzenet, lehet, hogy semmi gond, de lehet, hogy fontos, mert hiba...

Kérem aki ért hozzá az segítsen!

Előre is hálásan köszönöm!

(az ismerős aki ajánlotta a progit, elég távoli, szal tőle nem tudok segítséget kérni ebben...)

2010. máj. 1. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Passz, sajna nem tudom, de:

Magyar nyelvhez - Language Files > Hungarian

[link]

töltsd le és csomagold ki az ImgBurn Languages mappájába

2010. máj. 1. 16:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát ez jó kérdés. Nem te vagy az egyedüli ezzel a problémával, megoldást nem találtam a neten.

Egyelőre minden fórumon csak találgatnak, hogy mi lehet a probléma, de megoldani még nem sikerült, legalábbis azon a páron amelyiket megnéztem.

2010. máj. 1. 16:37
 3/6 Jenci ***** válasza:
Ez nálam is így van de ettől függetlenül tökéletesen működik!
2010. máj. 1. 16:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket, azért aki tudná, hogy pontosan mit jelent, az jó lenne ha segítene...addig inkább nem írok vele...
2010. máj. 1. 17:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez csak egy figyelmeztetés, az Imgburn megtalálta az SPTD drivert, ami lehet hogy rontja az írás sebességét. Az SPTD driver legtöbbször a Daemon Tools vagy Alcohol 120% programmal együtt települ. [link]

Ha lecseréled a Daemon Toolst például erre: [link] akkor eltűnik a figyelmeztetés. Egyébként nálam nem okozott változást a csere, tehát az SPTD driver nálam nem okozott hibát.

2010. máj. 1. 20:29
 6/6 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Ment Email!!!

2010. máj. 3. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!