Hogy kell letölteni a 'Paint Tool SAI'-t Windows 10-re?
Figyelt kérdés
Nem tudom letölteni ezt az alkalmazást az internetről se, mert mindig egy vírus rámegy a gépemre. Honnan töltsem le, vagy hogyan? 13/L2016. dec. 5. 19:19
1/3 anonim válasza:
A gyártó oldaláról szabad csak letölteni:
Hozzáteszem, millió más alternatívája van ennek a programnak.
2/3 anonim válasza:
Nem értem, miért szórakozik bárki is gyanús letöltő-oldalakkal, ha ott van a gyártóé is, teljesen ingyen, megbízhatóan.
3/3 tabaki válasza:
@#3:
Öhm... nekem meg az nem világos, miért nevezel ingyenesnek egy kábé tizennégyezer forintos programot. Amit letölthetsz, az egy 31 napos próbaverzió, nem csinálnak titkot belőle.
@Kérdező:
Ettől függetlenül nem túl elegáns lopással indítani egy alkotói karriert. Van elég kitűnő ingyenes program, finoman szólva sem rosszabbak, mint a PTS. Ha esetleg első blikkre nem találnád olyan kényelmesnek a használatukat, akkor leszel szíves megtanulni, és majd menet közben rájössz, hogy hoppá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!