Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha telepítek a gépemre egy...

Ha telepítek a gépemre egy Windows XP SP3-as verziójú operációs rendszert, akkor nem hajlandó csatlakozni az internetre. Miért?

Figyelt kérdés

A számítógépembe van 1,25 GB ddr2-es ram, ami valljuk be, kevés a Windows 7-nek, néha ezért akadozik is, stb.

Gondoltam, telepítek rá egy XP-t, reménykedve abban, hogy azzal sokkal jobb lesz a helyzet.

Telepítéssel nem volt baj, csak mikor fent volt a friss op. rendszer, akkor nem volt hajlandó csatlakozni az internetre. Sőt, ha egy játékot el szerettem volna indítani, arra sem volt hajlandó. Arra panaszkodott, hogy nincs fent a videókártya driver-e, ami valóban helyes állítás, csak erre nem számítottam, mivel a Windows 7-nél nem voltak ilyen problémák

Sajnos be kell vallanom, hogy nem eredeti XP-t raktam fel a gépre. Én arra gondolok, hogy egy másik telepítővel talán jobb lenne a helyzet. Azért is gondolom így, mert amikor a telepítés közben felkínálja, hogy adjam meg a hitelesítő kódot, akkor azt nem lehet átlépni, mint normál esetben, hanem muszáj megadnom valamit.

Nem vagyok valami hatalmas nagy zseni e téren, de ez gondolom a leírásból ki is derült, ezért is tettem fel a kérdést, mivel szerintem vannak okosabbak is ezen az oldalon ebben a témában.

A számítógépem pontos márkája és típusa a következő: HP Compaq dc5700

Köszönöm szépen előre is annak, aki foglalkozik a kérdésemmel és válaszol rá!

2016. dec. 4. 19:17
 1/6 DjImipapa ***** válasza:
"HP Compaq dc5700 "... nos ez így rendben is van, de bármilyen rendszer telepítése után az alaplapnak a drivereit illik feltenni, anélkül elég nehéz akár a netre is csatlakozni(lan driver, usb, hang, stb......)
2016. dec. 4. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem azért, mert az xp elég lusta op rendszer

és pl nem telepíti automatikusan a hálózati kártya meghajtó programját.

2016. dec. 4. 19:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Plusz még a játékoknak szokott kelleni directx, azt is fel kell tenni. Esetleg .net framework, windows installer frissítések, visual c++ frissítések is kellhetnek.
2016. dec. 4. 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Az eszközkezelőben ne legyen sárga felkiáltójeles hardver és menni fog.
2016. dec. 4. 19:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Elképzelem

-eszközkezelő: Van egy sárga felkiáltójeles hardver

-user:Ne már

-eszközkezelő:De

-user:Most komoly?

-eszközkezelő:Igen

-user: hogyan tudnám megoldani?

-eszközkezelő: Mit tudom én? :)

2016. dec. 4. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Menj fel a terméktámogatási oldalra és szedd le pened vidd a gépedre és telepítsd
2017. okt. 24. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!