Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudok CPI videót...

Hogyan tudok CPI videót lejátszani?

Figyelt kérdés

Nem vagyok hozzáértő, laikus módon próbálkoztam, de semmi használhatót nem sikerült elérnem. Windows Media Player van a számítógépen, de írhattok bármi más programot is.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. nov. 29. 09:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
fényképezőgép kamerájával lettek csinálva videók. se maga a gép se a számítógép nem tudja lejátszani. 2 mappába teszi a videókat. de mindegyikben csak cpi formátumú fájlok vannak. nem tudom mit jelent az MTS videó fájl és azt sem tudom hogyan kell elérni. megköszönném ha leírnád
2016. nov. 29. 12:53
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem írom le, nem vagyok fordítógép. Mondtam már: google.com + translate.google.com:

[link]

2016. nov. 29. 13:06
 13/20 DjImipapa ***** válasza:

Olvasni még csakcsak tudok....ám vesszek meg, ha van olyan szerkentyű, ami a saját felvételeit sem érti....hacsak nem hulladék, hibás!:)

Nameg a kérdező is jó alaposan leírta, miről is van szó:) Tipusmegadással lehet előrébb kerülnénk!

2016. nov. 29. 13:20
 14/20 DjImipapa ***** válasza:
6-os! Az a szomorú, hogy kellő információt nem igazán írnak egy kérdéshez.....így meg még Nostradamus sem tudja megjósolni a megoldást!!!:)
2016. nov. 29. 13:22
 15/20 A kérdező kommentje:

írtam, hogy nem igazán vagyok jártas a témában. mégis honnan kéne tudnom, hogy mi a kellő információ? kérdezz, válaszolok bármire..

elképesztő, hogy az ember segítséget kér úgy, hogy nem ért valamihez, remélve, hogy azok, akik jobban értenek hozzá, majd segítenek, és ahelyett, hogy ezt tennék, inkább gúnyolódnak és lenézik az embert, mert nem tudja mi a "kellő információ". mit nem lehet azon érteni, hogy nem érek hozzá?

2016. nov. 29. 13:31
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha biztos vagy benne, hogy nincs más csak .cpi, akkor valószínűleg valamit törölhettél, vagy egyszerűen nem került mentésre
2016. nov. 29. 13:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Anélkül pedig nincs videó. Ha valahol megtalálod a .mts fájlokat, vagy valahogy visszaállítod őket, akkor jó esély lesz arra, hogy visszakapd a videóid.
2016. nov. 29. 13:35
 18/20 A kérdező kommentje:
megnyitom a helyét a videóknak, ott behoz x mennyiségű fájlt. és a típusnál az van csak írva, hogy CPI, semmi más
2016. nov. 29. 13:38
 19/20 A kérdező kommentje:
ja szóval lehet, hogy az más mappában lesz?
2016. nov. 29. 13:39
 20/20 A kérdező kommentje:
Sheo, sikerült megtalálnom a másik fájlt. köszönöm az értelmes segítségedet! :)
2016. nov. 29. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!