Miért nem jó az ESET Smart Security? Többi lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap elkezdtem telepíteni az ESET Smart Security 10 Premium-ot és újraindítottam a gépemet és nem vettem észre, hogy megy a telepítés. Utána próbáltam Uninstallálni és nem sikerült. Utána leszedtem a Revo Uninstaller nevű programot, és azzal se sikerült, viszont az ESET összes mappáját kitörölte és semmi nem maradt se a C meghajtóba, se a dokumentumokba. Ma pedig próbálom feltelepíteni, de azt írja, hogy telepítve van. Utána meg kiírja, hogy a Programot nem sikerült telepíteni valamilyen kártevő miatt, pedig nincs a gépemen semmi vírus. Azután, pedig ezt a hibakódo írja ki: MSI.1923. Próbáltam keresni a neten, hogy hogyan lehetnem megoldani a problémát, de nem találtam semmit. Szerintetek, mi lehet a baj? Vagy ha találtok valamilyen megoldást, akkor kérlek, hogy küldjétek el! Köszönöm :D2016. nov. 27. 19:01
1/9 Lajos54 válasza:
Pedig mégis vannak maradékok, töredékek a gépeden. Legfeljebb nem találod meg őket. Ha máshol nem, hát a Registryben maradtak bejegyzések, ami miatt "azt hiszi", hogy rajt van.
Addig nem is fog sikerülni a telepítés, amíg minden maradéktalanul el nem lesz távolítva. Csak az a baj, hogy elég nehéz megtalálni, mivel nem lehet tudni előre, hogy mit, hol, és milyen néven keress.
Esetleg egy rendszer visszaállítással próbálkozhatsz, az első telepítési kísérletet megelőző időre.
2/9 levis56 válasza:
Revo Uninstaller programban van erőszakos eltávolítás,az leszedi.
3/9 A kérdező kommentje:
Csak a Revo Uninstaller már nem jelzi,kitöröltem elvileg.
2016. nov. 27. 21:37
4/9 A kérdező kommentje:
Esetleg majd megpróbálom a Registry Defrag (Iobit-os program)-al eltávolitani.
2016. nov. 27. 21:41
5/9 anonim válasza:
Itt nézz körül, esetleg írj nekik:
6/9 levis56 válasza:
Revo Uninstaller>Erőszakos eltávolítás>beírni a törlendő program nevét>tovább.
8/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Csináltam maga a hibárol videot. Talán igy jobban kiveheto. [link]
2016. nov. 29. 18:24
9/9 anonim válasza:
Szia :) Sikerült megoldani a problémát? Mert most nekem is ugyan ez a bajom van. Ezt írja ki, ezzel a hibakóddal. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!