Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A *. KEY kiterjesztésű kódokat...

A *. KEY kiterjesztésű kódokat, mivel lehet megnyitni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 09:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezek általában regisztrációs kulcsok valamilyen programhoz. Szerintem nem lehet őket megnyitni, hanem amikor regisztrálod a programot, és kéri, hogy tallózd be a kulcsot, akkor megadod az elérési helyét.
2010. ápr. 30. 11:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerinted. De a program a kulcsot kéri, szóval kódot kell beírni...
2010. máj. 2. 18:37
 3/9 anonim ***** válasza:
A key kiterjesztésű file maga a kód. nem megnyitni kell, hanem amikor kéri, akkor betallózni. Mit nem értesz ezen? Ha meg szériaszámot kér, azt nem keyfile-ban kapod, hanem txt-ben mellékelve a letöltött holmihoz. Nem?
2010. máj. 3. 14:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Ehhez nem. Mit nem értesz ezen?
2010. máj. 3. 20:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Van ugye, hogy egy program serial-t kér, az txt fájlban szokott érkezni. Aztán van olyan amelyik kulcsot kér. De azt nem beírni kell, hiszen a kulcsfájl kiterjesztése nem olyan, hogy csak úgy meg lehetne nyitni, és kiírkálni belőle a kódot. Tartalmaz az mást is. Pl. a Kaspersky vírusirtó úgy települ (és még sok másik is), hogy a telepítés során kidob egyszercsak egy ablakot, hogy kéri a key-t. Az ablakban van ugye egy üres hely, meg egy Browse, vagy Tallózás gomb. Arra kattintva kell kiválasztanod a key-t, ami a programmal együtt lett letöltve, általában license.key elnevezéssel. Más file kiterjesztéseket ilyenkor nem is jelenít meg a gép. Miután megkerested a mappát, megnyitottad és ráböktél, a települő program automatice beilleszti magának a kulcsot, és ha megfelelő (ellenőrzi a neten keresztül) akkor kiírja, hogy a program aktiválva van. Ennyi. Serial esetében nincsen Browse-gomb, csak egy ablak, ahová kézzel kell bepötyögni a szériaszámot. Ami, mint említettem, egy txt-ben érkezik. Persze ha eredeti programról van szó, akkor a serial általában a dobozban van, a key file meg ugyanúgy a lemezen, mint a program maga.
2010. máj. 3. 20:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Egyébként TotalCommanderről van szó.
2010. máj. 3. 21:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem TC Ultima Prime-om van és a kulcsot egyszerűen be kellett másolnom a telepített mappába....Lejött a program, volt benne egy exe és egy license. Az exe-vel telepítettem, majd a license-t átmásoltam a program mappájába. Ennyi.
2010. máj. 4. 06:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Így működik. Köszönöm! :)
2010. máj. 5. 08:39
 9/9 anonim válasza:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én is kaptam " key " kiterjesztésü file-t nekem képeket küldtek benne.

Néhány társitás probálkozás után az " OPERA " azonnal megnyitotta.!

2011. okt. 8. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!