Battlefield 3, DirectX Setup error. Mit csináljak ezzel?
Figyelt kérdés
Mióta újra raktam a Win 10et, nem tudom telepiteni a Bf 3 Limited edition-t,mert ezt irja: DirectX Setup error.An internal error occured.Ha TC-be inditom a DirectX exe-vel,akkor ezt irja:Please refer to DXError.log in your Windows folder to determin problem.2016. nov. 24. 14:14
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a linket. Azon az oldalon is találtam egy you tube-os linket.Megcsináltam ahogy láttam a videóba,települt is a játék.Inditom,erre kiirja hogy invalid licence-missing DLL. Ennyit az EA Games-ről. Ez is megy a levesbe mint a BF 4 ami szőrén szálán eltünt az Originből,de lett helyette BF 2142 mert az free.... Pfff.
Sajnos nem irhatom ide mit érzek most.
Keresek valami BF fórumot...meg egy ügyvédet mert kinyirok valakit.
2016. nov. 25. 03:10
3/3 A kérdező kommentje:
Kikapcsoltam a virusirtót és újra raktam...ez volt a baj!
2017. szept. 27. 02:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!