Érdemes megvenni a Star Wars Battlefrontot?
...csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, én ajándékba kaptam egy monitor mellé, amit vettem.
Ki is próbáltam, de 1-2 indítás és játék után... ...már 1 éve csak ott porosodik az asztalomon... :-)
Persze aki nagy Star Wars rajongó, annak még tetszhet is.
A bétával játszottam kb 6 órát, azt is csak azért mert hátha megtetszik - de nem, szép, nagyon jók a hangok, de konkrétan ennyi az összes érdeme. Nekem nem a stílussal van bajom, bf ekbe az első résztől számítva beleöltem legalább 2000 órát, de ennél még a hardline is mélyebb játékmenettel rendelkezik, pedig az aztán emberesen le lett butítva. Az meg hogy ehhez is van season pass egy vicc, a minimális játékosbázist tovább tizedelni végtelenül ostoba ötlet volt.
Ugyanakkor ha inkább cod párti vagy akkor nem kizárt, hogy tetszene(de ahhoz képest meg nem elég pörgős), engem a visszarúgás és a normális csapatmunka hiánya tántorított el tőle elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!